Яйчен пудинг

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949868
Яйчен пудинг1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • яйца - 8 бр.
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • масло - 30 г
  • сухари - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете с масло форма за пудинг и поръсете със сухар. Разбийте хубаво яйцата, добавете прясното мляко и разбъркайте до получаването на гладка смес. Подправете със сол и черен пипер и изсипете във формата за пудинг.

Поставете формата за пудинг в по-голям съд, който сте напълнили с гореща вода и варете на водна баня до втвърдяването на пудинга (около 20-30 минути).

Изчакайте да изстине хубаво и чак тогава го обърнете върху подходяща чиния за сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: