Паниран боб

БоянаБоянаНовак
12/10/2011
"Това ли е най-вкусното мезе за бира или да продължаваме да търсим?"
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 645
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасула се сварява, като се внимава да не се развари съвсем. Приготвя се гъста панировка от брашното и яйцата. Към нея се добавят малко сол и много ситно нарязаните копър и магданоз.

Фасулът се отцежда от течността и всяко зърно се пуска в сместа за паниране. Оттам се гребва с лъжичка и се пуска в силно сгорещено олио. Панираните зърна се изваждат от мазнината с решетъчна лъжица. Поднасят се топли.

По желание могат да се залеят с подходящ сос.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ваня Георгиева
Със сигурност е пипкава работа.
0
0
Джемиле Чешлиева
И аз мисля така
0
0
Джемиле Чешлиева
Доста време ще да отнема
0
0
Ваня Георгиева
Никога не съм панирала боб.
0
0