Паниран боб

Паниран боб

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Паниран боб1 / 2
12/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви70 мин.
Общо85 мин.
Порции1
"Това ли е най-вкусното мезе за бира или да продължаваме да търсим?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасула се сварява, като се внимава да не се развари съвсем. Приготвя се гъста панировка от брашното и яйцата. Към нея се добавят малко сол и много ситно нарязаните копър и магданоз.

Фасулът се отцежда от течността и всяко зърно се пуска в сместа за паниране. Оттам се гребва с лъжичка и се пуска в силно сгорещено олио. Панираните зърна се изваждат от мазнината с решетъчна лъжица. Поднасят се топли.

По желание могат да се залеят с подходящ сос.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: