Начин на приготвяне
Месото се овкусява от двете страни със сол, черен пипер, червен пипер, подправка барбекю, олио, соев сос и горчица.
Намазва се хубаво с помощта на ръцете и се оставя така поне 1 час. След това се полива с бялото вино и вода до половината на тавата и се слага да се изпече месото.
Пече се поне 1 и 20 минути от едната страна на 180 градуса. След това се нарязва зеленият лук и се сипва на дъното на тавата.
Овкусява се със сол, червен пипер и олио.
Динозавъската пържола се обръща от другата страна и се връща обратно във фурната да се доизпече. От време навреме я поливайте отгоре със соса, ако е необходимо, добавете още вода, така че месото да не остава на сухо.
Когато месото е добре изпечено и от двете страни, нашата свинска пържола от бут е готова за хапване.
Да ви е сладко!