Винен кебап с много лук

Ani VoinovaAni Voinova
Новак
3721060
Винен кебап с много лук
Снимка: Ani Voinova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Тайната на вкусния винен кебап не е във виното, а в лука, затова - повече лук, по-вкусен винен кебап!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 - 2 кг
  • лук - 4 - 5 големи глави
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • вино - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 с.л.
  • дафинов лист - 2 - 3 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на хапки и се задушава с морковите и лука в мазнина. След като се задуши месото, се добавя червен пипер и гореща вода.

След пълното омекване на продуктите прибавяме виното и 1 с.л. брашно размита във вода, дафинов лист, черен пипер, магданоз, чесън.

Ври на умерен огън. За гарнитура може да направите ориз или картофено пюре.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: