Начин на приготвяне
Измийте пилешките бутчета и внимателно отстранете кожата им, без да увреждате месото.
Пригответе си маринатата, като в дълбока купа смесите соевия сос, горчицата, кетчупа, меда, червения пипер, яйцата, сол и черен пипер на вкус, разбъркайте.
Поставете пилешките бутчета (без кожа) в купата при маринатата, разбъркайте и оставете да се мариноват за 30-40 минути. Смесете галета с 2-3 щипки червен пипер, панирайте бутчетата в тях, търкаляйки ги от всички страни.
Намажете дъното на тава с олио и подредете панираните бутчета в нея.
Поставете панираните пилешки бутчета в предварително нагрята на 190 градуса фурна и печете за 40-45 минути.
Сервирайте печените панирани пилешки бутчета горещи.