Агнешко с магданоз

16/08/2012
Марги
отМаргиНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 645
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото се измива със студена вода и се нарязва на еднакви парчета, като за всяка порция да има по 1-2.

Месото се запържва в мазнината, след което го изваждаме от нея. Правим запръжка в същата мазнина от нарязания на ситно лук и морков, добавяме пюрето, което също запържваме. Слагаме и брашното, позапържва се и то, залива се с гореща вода, връща се запърженото месо и варим на умерен огън.

Изчистваме магданоза, нарязваме го на едро и го поръсваме в ястието, на чак когато месото е почти сварено. След това се разбиват яйцата с млякото и се прибавят към ястието. подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар