Начин на приготвяне
Първи бял брауни слой:
Сложете всички продукти за белия слой на вкусното брауни, освен шоколада, в купа и смесете много добре с шпатула или дървена лъжица. Трябва да получите гъсто тесто.
Добавете шоколадовите парченца и ги разпределете равномерно в сместа.
Изсипете тестото в квадратна тава с размери 20х20 см, покрита с хартия за печене, и заравнете. Оставете на страна, докато приготвяте кафявия брауни слой.
Втори кафяв брауни слой:
Стъпките са абсолютно същите, просто оставете 30 г от шоколада, за да подредите най-отгоре.
Изсипете шоколадовата смес върху бялата, заравнете и подредете парченцата шоколад.
Печете в предварително загрята на 170°С фурна за не повече от 27-28 минути, за да може центърът да остане мек и да не загубите влажния фъдж ефект.
Оставете перфектното брауни за гости да изстине напълно и съхранявайте в кутия или хладилник!
В хладилник ще седи една идея по-твърдо заради кокосовото масло, аз лично го предпочитам от хладилника!