Хляб в еър фрайър

НикиНики
Иноватор
288
2k
1k
341
2
30/11/2020
"Днес ще отговорим на един много важен въпрос - как се прави хляб в еър фрайър"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 447
  • Преглеждания за месеца1327
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята слагаме заедно със солта, захарта и олиото при прясното мляко.

Объркваме добре, добавяме пресятото брашно и омесваме (ако е необходимо, добавяме още брашно).

Тестото трябва да е меко, но не и лепкаво.

Намазваме тестото с мазнина и оставяме да втаса.

Щом е втасало, загряваме еър фрайъра на 200°C и оставяме да загрее.

Слагаме хляба, правим няколко разреза и печем за 20 минути.

След това обръщаме и печем хляба в еър фрайър на 180°C за 7 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар