Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Тортиля франсеса

Тортиля франсеса

Тортиля франсеса
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
07/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • кашкавал - 3 малки парчета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте яйцата с вилица.

Загрейте тиган с не залепващо покритие и сложете 1 с.л зехтин.

Излейте яйцата и намалете котлона.

Изчакайте да се запече от едната страна и сложете в средата кашкавала.

Затворете страничните краища на омлета до средата и обърнете тортилята от другата страна.

Изчакайте да се изпече и извадете тортиля франсеса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: