Начин на приготвяне
Смесете трите вида брашно, ванилията, бакпулвера и пудрата захар. Към тях сипете млякото или вода, за да са по-диетични бисквитите.
Чукнете яйцето и сложете червените боровинки, смлени предварително.
Ако са много сухи, преди да ги смелите ги накиснете във топла вода за 15 минути.
От всички съставки замесете твърдо тесто.
Разточете го на тънка около 2-3 мм кора, като за да не залепва поръсете малко натурално царевично нишесте.
Изрежете бисквитите в желана от вас форма и подредете в тава покрита с хартия за печене. Ще ви излязат 2 тави от стандартните във всяка фурна.
Печете на 160 градуса за 18-20 минути или докато пълнозърнестите бисквитки почервенеят по ръбчетата.
Готовите подредете върху решетка докато изстинат.
Тези здравословни и вкусни пълнозърнести бисквити с боровинки и кафява захар, съхранявайте в добре затворен съд, за да не омекват и запазят вкуса си.
Да ви е сладко!