Торта Наполеон

АтанаскаАтанаска
Новак
22
149
40
43
Торта Наполеон
Снимка: Атанаска
1 / 3
24/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
"Нежна торта Наполеон, за която всеки ден е подходящ - винаги ще се намери кой да хапне"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тесто трябва да се е отпуснало, но не и топло. Режем го на три парчета и ги изпичаме на 220 градуса до златисто.

През това време правим крем ванилия. Стопля се млякото, към него добавяме готовият крем ванилия и захарта.

Готовият крем за торта трябва да се охлади и тогава се нанася на готовите и изпечени блатове. Завършва се с крем и украсяваме торта Наполеон с орехи отстрани.

Торта Наполеон си е класика сред ретро тортите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: