Ребърца на скара

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949862
Ребърца на скара2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5-6
"И на скара, и на фурна...всякак тачим ребърца"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 2 кг
  • оцет - 1 с.л.
  • сол - 2 ч.л.
  • мащерка - 1 с.л. сушена
  • риган - 1 с.л.
  • майорана - 1 с.л.
  • вода - 50 мл
  • чесън - 5 - 6 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте подправките и чесъна в хаванче. Добавете водата и оцета. Разбъркайте добре маринатата.

Нарежете свинските ребра на неголеми парчета и добре ги намажете със смета. Прехвърлете ги в купа и ги покрийте с фолио. Оставете ги в хладилник за няколко часа.

Един час преди печенето ги извадете от хладилника. Загрейте добре скарата и я намажете с малко мазнина. Посолете ги още ако е необходимо и печете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: