Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боряна Иванова Котенко
Боряна Иванова Котенко
Резултат - сочни и крехки пържоли. Скоростно изядени и одобрени от ненаситните ми лакомници. Не успях да ги изпреваря и да направя снимки, но следващия път ще се поправя.
Сега имах нужните подправки, но съм имала периоди когато доста неща са липсвали. За хора попаднали в трудна ситуация, но имащи възможност да си купят малко месо - предлагам много лесен и ефикасен начин за окрехкотяване на свинското месо: начукайте добре пържолите, потопете ги в малко количество бял пелин и ги поръсете с шарена сол. После ги сложете в малка тавичка и ги опечете в парти-грил. Дано автора не ми се разсърди, че написах това под неговата рецепта.
16.12.2017 16:27