Начин на приготвяне
Свинското месо се нарязва на пържоли с дебелина около 2 см.
Всяка от пържолите се разрязва през средата, така че да се оформи джоб.
Горчицата и сокът от нар се смесват и с получената марината месото се намазва обилно.
Остава се да престои 24 часа в хладилника.
30 мин преди готвене се изважда от хладилника и се поръсва с черен пипер и сол.
Запечатва се на тиган. Гаудата се настъпва и към нея се добавя ситно нарязаният ананас.
С тази смес се напълват свинските пържолите.
Намазва се със сок от ананас.
Запичат се в загрята на 170 градуса фурна за 30 мин.
Сиренето Бри се нарязва на ленти и се поставя върху полуготовото месо.
Свинско с ананас и сирена се допича още 15-20 мин.