Пържени дробчета с яйца и лук

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
16k
3k
10k
18
Пържени дробчета с яйца и лук
Снимка: Мария Симова
1 / 3
12/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви10 мин.
Общо25 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този лесен аламинут почистете пилешките дробчета, измийте и прецедете, залейте ги със вряла вода, разбъркайте.

Прецедете водата, измийте отново и подсушете.

В тиган налейте олиото и добавете нарязания лук на полумесеци, задушете за около 2-3 минути.

Прибавете подсушените дробчета и поръсете с черен пипер на вкус, разбъркайте и затворете капака на тигана да се задушат, като периодично обръщате дробчетата, докато останат на мазнина.

Поръсете пържените дробчета с настъргания кашкавал и чукнете яйцата, посолете на вкус и внимателно разбъркайте до готовност на яйцата.

Невероятно вкусни пържени дробчета с яйца и лук!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: