Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица с филе и чедър

Пица с филе и чедър

ИвелинаИвелина
Чирак
857791711
Пица с филе и чедър4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Пицата е сред храните, от които никога няма да можем да се откажем"

Необходими Продукти

  • готово тесто - 1 бр.
  • доматен сок - 100 мл
  • лютеница - 2 с.л.
  • царевица - 100 г
  • свинско филе - 200 г
  • чедър - 6 бр.
  • топено сирене - 1 бр.
  • кисели краставички - 3 бр.
  • зелени маслини - 6 бр.
  • моцарела - 1 бр.
  • кашкавал - 250 г
  • босилек - щипка
  • розмарин - щипка
  • шарена сол - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва. В коричката се слага топено сирене.

Доматеният сок се разбърква с 2 лъжици лютеница и подправките. Намазваме пицата.

Останалите продукти се нарязват на кубчета. Наръсваме отгоре всичко без кашкавала и чедъра.

Малко преди да се запече пицата, поръсваме чедър и кашкавал.

Пицата с филе и чедър е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: