Свински вратни пържоли в йенска тава

АнабелАнабел
Новак
53
592
1k
92
23/02/2021
"Свински вратни пържоли, приготвени в йенска тава - страхотен вкус, който ще си подарим още днес"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо764
  • Преглеждания за месеца257
  • Преглеждания за седмицата257
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе маринатата. Смесете в тенджера или голяма купа счуканите скилидки чесън със соевия сос, горчицата, кърито, кетчупа, двата вида пипер и мащерката. Разбъркайте добре.

Поръсете със сол свинските пържолки и ги намажете добре с маринатата. Похлупете и приберете в хладилник за 2-3 часа.

След това наредете маринованите пържоли в йенска тенджера. Налейте вътре малко зеленчуков бульон. Сложете капак и поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса и печете около час.

Свинските вратни пържоли в йенска тава се поднасят с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар