Начин на приготвяне
Фурмите се почистват от костилките.
Не се накисват във вода.
Смилат се в блендер и се изсипват в купа, в която ще се разбърква тестото.
Червените боровинки и кайсиите се смилат отделно на блендер и се прибавят към фирмите.
Орехите се смилат на ситно и се прибавят към сместа.
Всички смлени продукти се разбъркват до получаване на хомогенна смес.
Инката се разбърква с какаото и кокосовите стърготини.
Прибавя се към сместа за нашите сурови бонбони.
Разбърква се много добре.
Оформят се малки веган топчета, които част се овалват в смления шамфъстък, друга част - в какаото и последната в кокосовите стърготини.
Не се съхраняват в хладилник тези бонбони с червена боровинка и шамфъстък.