Пълнена скумрия

ЕваЕваНовак
06/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 579
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите, лукът и целината се почистват и нарязват на ситно. Запържват се в сгорещеното олио, след което се прибавят ситно нарязаните домати.

Когато омекнат, се слагат нарязаните люти чушлета, черен пипер, магданоз и малко лимонов сок. Посолява се.

Почистете скумриите, измийте ги и ги подсушете. Напълнете ги със сместа. Печете в намазана с масло тавичка, в умерено загрята фурна, като скумриите са залети с още лимонов сок и разтопено масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
plami
plami
11.02.2016 12:27
haresvami kato ideq no srednata kost trqbva li da se otsrani
0
0