Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Варени свински крачета в бульон

Варени свински крачета в бульон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Варени свински крачета в бульон2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Не всеки ще разбере страстта ни към свинските крачета, но ценителите знаят за какво говорим!"

Необходими Продукти

  • свински крака - 4 бр.
  • корени за супа - 1 връзка
  • лук - 1 глава
  • магданоз
  • керевиз
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол
  • бахар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити свински крачета се слагат в студена вода и се кипват, след което се варят на тих огън до омекване заедно с вързаните в марля ароматни корени и листа от дафинов лист и зърна от черен пипер и бахар.

Изваждат се и се поднасят цели, като се поливат с прецедения бульон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ДЕДО
ДЕДО
Много е далече от истината автора!Ще е по - добре да махне копитата и вместо тях да сложи малко чесън!
16.09.2013 15:22
4
2