Начин на приготвяне
Обелете лука и скилидките чесън, обелете моркова, измийте лимона и след това отстранете само жълтата част с остър нож и белачка за картофи.
Измийте магданоз, целина и розмарин.
Поставете всички съставки в тенджера с изключение на свинските бутчета.
Добавете достатъчно студена вода, след което да приготвите месото.
Поставете на огъня, оставете да заври и продължете да готвите този бульон в продължение на 15 минути.
Междувременно измийте добре свинските крачета, проверете дали няма четина, в противен случай ще трябва да я изгорите.
Подправете бульона със сол, след което добавете свинските крачета.
Оставете да заври и гответе около час и половина и при всички случаи, докато станат много нежни и крехки.
Сервирах тези ароматни свински крачета със зехтин екстра върджин, щипка сол.
Можете да ги сервирате и със песто от рукола, като ги намажете.Насладете се !