Начин на приготвяне
Загрейте прясното мляко и сложете стафидите в него, за да набъбнат. Сложете на бавен огън да се вари за няколко минути.
Разбийте маскарпонето с мисото. Сметаната, предварително сложена във фризер, за да се охлади много силно, разбийте с пудрата захар. Съединете сметаната с маскарпонето.
Всяка бисквитка/бишкотка потапяйте в млякото и ги подреждайте по дъното на формата. Сложете пласт крем и поръсете с набъбналите стафиди, а след това сложете от сладкото. Продължете да редите в тази последователност, докато продуктите свършат.
Завършете тотата с крем, поръсете с кокосови стърготини по желание и сложете в хладилник за 1 нощ преди да поднесете. По желание гарнирайте с пресни плодове при сервиране. Рецептата взаимствах от предаването на Иван Звездев. Дано ви допадне.
Коментари