Моята фритата със сирена и зеленчуци

07/04/2021
"Ако сте се чудили къде да намерите най-добрата рецепта за вкусна фритата, тук е мястото"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца323
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте чесъна на филийки, а лука на полумесеци. Гъбите също наситнете. Запържете в тиган с незалепващо покритие най-напред лука, после чесъна и гъбите, за да попият от аромата.

Щом омекнат, прибавете мащерката, черния пипер, магданоза и царевицата. Гответе две минутки, намалете котлона.

В купа чукнете яйцата, разбийте и добавете солта. Включете фурната да загрява на 200 градуса само отгоре.

Изсипете яйчената смес заедно с моцарелата и пармезана при останалите продукти за зеленчуковата фритата.

Щом се запече от едната страна, добавете каперсите и сложете тигана във фурната, за да се запече.

Сервирайте вкусната фритата топла и се насладете.

Добър апетит с моята фритата със сирена и зеленчуци!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар