Начин на приготвяне
Накълцайте чесъна на филийки, а лука на полумесеци. Гъбите също наситнете. Запържете в тиган с незалепващо покритие най-напред лука, после чесъна и гъбите, за да попият от аромата.
Щом омекнат, прибавете мащерката, черния пипер, магданоза и царевицата. Гответе две минутки, намалете котлона.
В купа чукнете яйцата, разбийте и добавете солта. Включете фурната да загрява на 200 градуса само отгоре.
Изсипете яйчената смес заедно с моцарелата и пармезана при останалите продукти за зеленчуковата фритата.
Щом се запече от едната страна, добавете каперсите и сложете тигана във фурната, за да се запече.
Сервирайте вкусната фритата топла и се насладете.
Добър апетит с моята фритата със сирена и зеленчуци!