Телешко стомна кебап

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
165
327
31/10/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 292
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета. Двата вида лук и чушките се почистват и нарязват.

Слагат се в стомна или дълбок гювеч, прибавят се месото, доматеното пюре, брашното, олиото и подправките. Разбърква се.

Сипва се една чаша вода, захлупва се и капакът се замазва с тесто. Пече се около 2 часа.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
илеин
илеин
05.12.2013 20:13
с малко вино няма ли да е по добре?
3
0