Аросто

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497524k
Аросто1 / 2
01/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г филе
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 50 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се почиства от ципата и се поръсва със сол и черен пипер от всички страни. Шпикова се с скилидките чесън и се прибира в хладилник поне за 1 час.

Зехтинът се загрява и филето се запечатва на силен огън от всички страни. Котлонът се намалява и месото се задушава до готовност но тих огън, като периодично се обръща.

Месото се изважда в чиния за сервиране, нарязва се на филии и се поднася с гарнитура на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: