Начин на приготвяне
Тази страхотна рецепта за зеленчукова крем супа се започва един ден предварително. Вечерта кашуто се слага в подходящ съд и се залива с 300 мл преварена вода.
На сутринта течността се прецежда и се слага в блендер с още 300 мл вода, където добавяме и чесъна и настърганата кора от един лимон. В дълбока тенджера със зехтин задушаваме нарязания на ситно лук, а когато омекне, се добавят и броколите и грахът.
Задушава се няколко минути, след което доливаме с бульона. Не цялото количество, а колкото да покрие зеленчуците. Варим ароматната супа десетина минути. С пасатор миксираме всичко в тенджерата и добавяме бейби спанака.
Варим вкусната крем супа по-малко от 5 минути и отново пасираме. Доливаме остатъкът от бульона и креммобразният сос от кашу.
Варим още 5 минути, сервираме и декорираме крем супата от зелени зеленчуци по желание.