Картофи с бекон и кашкавал на фурна

Ренка ПетроваРенка ПетроваНовак
10/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 771
  • Преглеждания за месеца386
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите цели. Обелете и ги нарежете на кубчета. Беконът също се нарязва кубчета и леко се запържва в тиган, но без мазнина.

Лукът се нарязва и се запържва в отделената от бекона мазнина, заедно с нарязаните на кръгчета чушки и бланшираните гъби.

Всички тези продукти се смесват, посоляват и овкусяват с подправките. Изсипете ги в подходяща тава, добавете млякото и ги поръсете с настъргания кашкавал. Ястието се пече в гореща фурна до златист цвят. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ани
Ани
12.11.2013 20:04
Много хубава рецепта.Приготвихме я с желание , вкусихме я с нетърпение - страхотно!
1
0
Ваня
Ваня
11.11.2013 14:50
Изглежда вкусно! Благодаря за идеята, тази вечер ще го изпробвам!
1
0