Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зелен фасул чорба с наденица

Зелен фасул чорба с наденица

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451452k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Зелен фасул чорба с наденица
Снимка: Lenka
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6
"Нищо по-добро от яденето на лъжица - казват нашите предци ="

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 500 г
  • наденица - 300 г
  • бульон - 1 бр. кубче супа
  • целина - 1 с.л.
  • магданоз - 1 с.л.
  • домати - 2 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • картофи - 2 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • праз - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете праза, доматите, чесъна и картофите за десет минути.

Нарежете наденицата на кръгчета и добавете към останалите зеленчуци заедно със зеления фасул.

Поръсете с брашно и разбъркайте, след което налейте вода.

Накрая добавете бульона за боб чорбата и нарязаната целина и магданоза в края.

Гответе зеления фасул чорба с наденица за един час.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: