Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с кисело зеле и люти чушки

Свински ребра с кисело зеле и люти чушки

IvankaIvanka
Новак
252422
Свински ребра с кисело зеле и люти чушки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8
"И ако цяла зима нито веднъж не приготвите Свински ребра с кисело зеле, защо изобщо слагате кисело зеле"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1. 2 кг
  • кисело зеле - 1. 5 кг
  • свинска мас - 100 г
  • люти чушки - 3 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го запържваме в мазнината. Измиваме с вода киселото зеле, нарязваме го на кубове и го прибавяме към месото.

Слагаме в ястието и лютите чушки - цели, и го оставяме да се вари на тих огън.

Когато месото се свари и зелето омекне, добавяме размит във вода червения пипер. Оставяме ястието на огъня да клокне за 5 минути и го сваляме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: