Начин на приготвяне
В голям тиган загрейте олио. Запържете нарязания лук, докато не поруменее, на средна температура, от време на време бъркайте.
Когато лукът стане златист, добавете чесъна и джинджифила. Разбъркайте и гответе 2 минути. Добавете нарязаните домати и гответе с често бъркане, докато не омекне.
Добавете кърито и гответе още 2 минути.
Прибавете пилешките гърди, подправете на вкус със сол и пипер, гответе още 5 минути, докато не поруменеят.
Покрийте съда с капак и гответе пилешкото къри още 2-3 минути. Долейте вода, похлупете и гответе 10 минути.
Добавете кокосовото мляко, подправете с гарам масала и сол, разбъркайте, докато пилето къри не се сгъсти леко.