Начин на приготвяне
В голяма купа смесваме брашното със еритритола, какаото, бакпулвера, солта и ги разбъркваме добре.
В друга купа разбиваме яйцата, добавяме кафето, разтопеното кокосово масло и ваниловия екстракт.
Накрая към яйчената смес малко по малко прибавяме сухите съставки и разбъркваме добре.
Готовата смес изсипваме в кръгла форма за блатове и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути.
Изпечения блат за торта оставяме леко да се охлади и го нарязваме с дълъг нож на няколко блата.
За крема кипваме прясното мляко, изсипваме го върху натрошения шоколад, разбъркваме и добавяме крема сиренето. С помощта на миксер разбиваме крема, за да стане гъста и гладка смес.
Подреждаме шоколадовата торта по следния начин: блат, крем, блат и накрая намазваме цялата торта с крем.
За глазурата разтопяваме на водна баня течния шоколад и с него поливаме шоколадовата торта без захар.
Отгоре украсяваме с пресни череши и малки парченца бонбони.