Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Реване с карамелен пудинг

Реване с карамелен пудинг

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451102k992
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Реване с карамелен пудинг
Снимка: Lenka
2 / 3
13/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Реване с карамелен пудинг - ако не сте опитвали досега, крайно време е"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • захар - 4 с.л.
  • грис - 8 с.л.
  • бакпулвер - 1 бр.
  • прясно мляко - 500 мл
  • захар - 4 с.л.
  • ванилова захар - 2 бр.
  • карамелен пудинг - 1 бр.
  • захар - 3 с.л.
  • вода - 300 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта разбийте на пяна, добавете гриса, смесен с бакпулвера и разбъркайте добре.

Сипете сместа в намазнена тава и печете на 200 градуса, докато не почервенее.

Сварете млякото със захарта и ваниловата захар и когато се охлади, залейте хладкия сладкиш.

Сварете пудинга с вода и залейте върху реването, разпределете равномерно. Оставете да се охлади и да стегне в хладилник.

Реването с карамелен пудинг е най-добре да консумирате ден след приготвянето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: