Начин на приготвяне
Комбинирайте всички съставки за кората в една купа: брашното, захарта, олиото, водата, бакпулвера и разбъркайте всичко с миксера.
Загрейте фурната. В по-дълбока тава с размери около 20 см, сложете хартия за печене и изсипете сместа.
Печете кората на 180 °C за около 30 до 40 минути. Кората се пече, когато отгоре получи златист цвят.
Оставете обикновения сладкиш да се охлади за 15 минути. Нарежете кората на кубчета с желания размер.
За сиропа, който ще го превърни в различен сладкиш, загрейте водата и захарта на котлон и когато заври, изсипете маргарина, какаото и шоколада.
Разбъркайте, докато се разтопи.
Поставете кубчетата в разтопения шоколад и след това в кокоса и вашия кокосов сладкиш е завършен.
Да ви е вкусно с тези постни кокосови туфи.