Начин на приготвяне
Бисквитите смелете в блендер, за да станат на трохи. Към тях прибавете 2 с.л. вода и маслото, размачкайте с ръце.
Сложете фолио в кръгла форма за торта и сипете бисквитите, за да оформите бисквитения блат.
Тиквата нарежете на парчета и задушете с вода, докато омекне. В купа смесете сиропа от агаве, тиквата, йогурта и цеденото мляко.
Желатина разтворете в малко вода. След като набъбне, го затоплете и го прибавете към сместа за тиквения чийзкейк.
Разбъркайте всички съставки и сипете върху блата. Приберете вкусния чийзкейк в хладилник за няколко часа.
Когато с тегнал, украсете тиквения чийзкейк с карамелен топинг и поднесете.