Петел каша

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Петел каша1 / 2
21/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета.

Загрява се маслото и в него се запържват нарязаните моркови, добавя се брашното и се бърка, докато се запържи до златисто. Добавя се бульонът от варенето и се оставя да кипне за още 10 минути.

Кашата се поръсва със счуканият черен пипер. Подправя се с счукания чесън. Месото се връща в тенджерата и тя се захлупва. Сваля се от котлона и не се отхлупва 15 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: