Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със захарта и олиото до получаване на пухкава смес.
Пресейте кестеновото брашно заедно с какаото и бакпулвера в голяма купа.
Постепенно при непрекъснато бъркане с миксер добавете на порции млякото до получаване на хомогенна смес.
Изсипете шоколадовите капки и продължете да бъркате.
Изсипете сместа в намазнена и набрашнена тавичка с падащо дъно и я сложете да се пече в предварително загрята на 180 °C фурна за около 35 минути.
Оставете готовия шоколадов сладкиш да се охлади и го поръсете с пудра захар.
Какаовият сладкиш с брашно от кестени е много вкусен.
Добър апетит!
Коментари
Какво мляко се слага - кисело или прясно?