Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Мариновани свински гърди, печени под фолио

Мариновани свински гърди, печени под фолио

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3733k1k4
Мариновани свински гърди, печени под фолио
Снимка: Аника Войт
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
2
"Мъжете със сигурност ще оценят подобаващо тази рецепта за любимите им мариновани свински пържолки"

Необходими Продукти

  • мед - 4 с.л.
  • свински гърди - 700 г
  • вода - 50 мл
  • олио - 2 с.л.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • горчица - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, подсушете и нарежете свинските гърди на парчета.

Пригответе си марината за сочните пържоли, смесвайки меда, горчицата и олиото. Овкусете с червен и черен пипер и сол. Поръсете и кимион, разбъркайте.

Намажете от всички страни свинското. Оставете за поне час месото.

Наредете маринованите свински пържоли, завийте ги с фолио. Печете за 30 мин. на 220 градуса.

Махнете фолиото и печете свинското още 15 мин. на 200 градуса.

Маринованите свински гърди, печени под фолио са готови и много вкусни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: