Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Чеснова супа»Испанска чеснова супа без месо

Испанска чеснова супа без месо

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Испанска чеснова супа без месо
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Поднесете ароматната супа в панички с филийка с кашкавал"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 100 г твърд
  • зехтин - 200 мл
  • чесън - 1 глава
  • магданоз - сушен, за поръсване
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • бульон - 2 л телешки или зеленчуков
  • яйца - 3 бр.
  • хляб - 4 филийки
  • кимион - 2 щипки
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесъна обелете и накълцайте на ситно. Сложете в съд заедно със зехтин за 3-4 мин. до златисто. Важно е да не придобива тъмен захар.

Добавете червения пипер и разбъркайте, гответе на ниска температура, за да не загори. Добавете бульона. Овкусете с черен пипер, сол и кимион. Добавете магданоза и гответе апетитната чеснова супа 20 мин.

Направо в съда чукнете яйцата едно след друго и разбъркайте, за да се получат на парцали. Настържете половината от кашкавал. Другата част настържете върху филийка хляб и запечете във фурната.

Поднесете ароматната супа като във всяка порция добавите филийка с кашкавал.

Топлеща душата испанска чеснова супа без месо!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: