Начин на приготвяне
Разтопете тъмния шоколад с 50 г масло. Свалете от котлона, след това добавете кафявата захар и 1 яйце, комбинирайте добре с телената бъркалка.
Добавете 35 г брашно, след което разбъркайте.
Сместа се пече в кръгла форма (която е застлана с хартия за печене) - 15 минути на 180°C.
Разбийте останалото масло със захарта.
Добавете яйцата, след това комбинирайте. Добавете останалото брашно, бакпулвера и млякото и комбинирайте всичко на ръка.
Разпределете сместа върху изпечената кора, след това печете пандишпановия кекс още 25-30 минути на 165°C.
Изсипете разтопения шоколад върху изпечения шарен сладкиш (ако желаете).
Дано ви хареса този супер черно-бял пандишпанов сладкиш с шоколад.