Начин на приготвяне
Нарежете всички съставки за пълнежа. Задушете червения лук, докато не пусне аромата си, прибавете тофуто, гъбите, моркова, зеления лук и червената чушка.
Разбъркайте, налейте малко вода и гответе докато не омекне. Прибавете сол, черен пипер и захар на вкус.
Гответе и бъркайте, докато сместа за зеленчуковите крокети не се сгъсти, а след това я оставете настрани.
Обелете и настържете батата в купа, смесете го с кокосово брашно. Прибавете яйцата, зеления лук и подправки. Разбъркайте добре.
Вземете 2-3 лъжици от сместа, сложете върху стреч флио и натиснете. Отгоре сложете 1 лъжица от тофу сместа.
С помощта на фолиото оформете крокетите.
Пържете вегетаранските крокети от батат в дълбок съд в олио, докато не поруменеят.