Студено свинско варено

IvankaIvanka
Новак
83
27/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 990
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг. (филе)
  • зелев сок - 2 литра
  • чесън - 10 скилидки
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, осолява и се слага в зелевия сок да се свари.

След това се изважда, оставя се няколко минути да се отцеди и още топло се намазва със счукания чесън. Поръсва се с червения пипер и счуканите на дребно кимион и черен пипер.

Консумира се студено, нарязано на тънки парчета.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Рени
Рени
29.11.2013 20:38
Снимката не отговаря на рецептата,защо ще се осолва месото, като ще се вари в зелев сок,пишете глупости!
1
0