Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Свински език в масло на фурна

Свински език в масло на фурна

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3733k1k4
Свински език в масло на фурна
Снимка: Аника Войт
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Който разбира, тук се спира на този вкусен свински език в масло"

Необходими Продукти

  • краве масло - 125 г
  • свински език - 1 кг
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете водата с щипка сол в голяма тенджера да заври. Щом това стане, сложете свинския език. След около три часа ще бъде готов. Ще разберете по това, че е омекнал.

Сложете го в съд с вода с лед, щом е готов. Обелете и нарежете на филийки. Така може да го съхраните във фризер, ако няма да го хапвате сега.

Иначе, наредете месото в тава за печене. Овкусете с черен пипер и сол. Добавете малко от бульона, колкото да ги покрие.

Печете за 60 мин. на 180 градуса. Щом е готов, отгоре подредете парченцата масло. Получава се супер вкусен език в масло.

Свинският език в масло на фурна е отлично мезе за всяка вечер!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: