Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Свински език с вино в масло

Свински език с вино в масло

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1115004442
Свински език с вино в масло
Снимка: Нина Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
2
"Всички хубави истории започват с порция свински език и отлежало вино"

Необходими Продукти

  • свински език - 2 бр.
  • мазнина - 3 с.л.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • чесън - няколко скилидки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода се запарват 2-та свински езика заедно до почти пълно увиране.

След това се отцежда и се слага в съд, като се полива с бяло вино.

Оставя се за 30 минути и след това се задушава с виното и маслото и подправки на вкус.

Накрая можете да прибавите към мезето чесън на вкус.

Свинският език с вино в масло е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: