Начин на приготвяне
Почистваме тиквичките и ги настъргваме на дребно. Изстискваме ги с ръце, за да премахнем максимално сока. Сипваме изстисканите тиквички в купа.
Разбиваме яйцата в отделен съд и ги добавяме. Посоляваме и добавяме олиото и кашкавала.
Разбъркваме и разпределяме сместа в правоъгълна тава, която предварително сме покрили с лист хартия за печене.Заглаждаме.
Печем на 200 градуса за 25 минути.
Оставяме да се охлади и отделяме от хартията.
В купа натрошаваме сиренето и добавяме изварата и майонезата.Разбъркваме и с тази смес намазваме равномерно тиквения блат.
Навиваме на руло и поставяме в голяма чиния.
Отгоре декорираме с крема сирене и поръсваме с нарязан копър.
Оставяме нашето кето руло с тиквички за 1-2 часа да се стегне, като по желание можем да го приберем и в хладилника.
Нарязваме вкусното солено руло и сервираме.