Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Джобове от котлети с вино

Джобове от котлети с вино

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Джобове от котлети с вино2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свински котлети - 6 бр.
  • хляб - 2 филии
  • горчица - 5 с.л.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки котлет се срязва, така че да се оформи джоб. Филиите се смесват с горчицата, солта, черния пипер, магданоза и малко вода.

Във всеки котлет-джоб се сипва от плънката и се затваря с клечка за зъби. Джобовете се намазват с мазнина, нареждат се в тава, посипват се със солта и черния пипер и се поливат с виното. Пекат се на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: