Медени ребра на скара

Медени ребра на скара

НикиНики
Мастър Шеф
5494k2k8312
Медени ребра на скара
Снимка: Ники
1 / 3
06/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
"Ето с кои съставки за мариноване да приготвите най-вкусните медени ребра на скара"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 2 кг
  • мед - 100 г
  • кетчуп - 100 г
  • черен пипер - 1 щипка
  • чесън на прах - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра нарязваме според желания размер.

В купичка си смесваме течния мед, кетчуп, черен пипе и чесън на прах.

Ако е нужно, добавяме и сол.

Овкусяваме добре агнешките ребърца, поставяме ги в съд, покриваме с прозрачно фолио и оставяме на хладно за няколко часа, може и за едно денонощие.

Загряваме си скарата и печем ребрата от двете страни до готовност.

Сервираме медени ребра на скара топли, може да ги полеем със сос барбекю или друг сос по-желание.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: