Медени ребра на скара

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Медени ребра на скара
Снимка: Ники
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Ето с кои съставки за мариноване да приготвите най-вкусните медени ребра на скара"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 2 кг
  • мед - 100 г
  • кетчуп - 100 г
  • черен пипер - 1 щипка
  • чесън на прах - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра нарязваме според желания размер.

В купичка си смесваме течния мед, кетчуп, черен пипе и чесън на прах.

Ако е нужно, добавяме и сол.

Овкусяваме добре агнешките ребърца, поставяме ги в съд, покриваме с прозрачно фолио и оставяме на хладно за няколко часа, може и за едно денонощие.

Загряваме си скарата и печем ребрата от двете страни до готовност.

Сервираме медени ребра на скара топли, може да ги полеем със сос барбекю или друг сос по-желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: