Заек с винен сос

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
18/01/2014
"Вкусно зайче ще приготвим и богато ще се нагостим "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 792
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изкиснете заека във вода за 15 часа. Осолете го и го разделете на порции. Запържете месото в силно сгорещено олио.

Разтопете маслото в тенджера и запържете едро нарязания лук. Добавете гъбите, бекона, чесъна. Поръсете със сол, двата вида пипер и джоджена.

Похлупете и задушавайте няколко минути. Налейте червеното вино, добавете кетчупа и запърженото месо. Варете около 45 минути, като през 15 минути трябва да обръщате месото.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар