Бързи и лесни еклери

Бързи и лесни еклери
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
30
"Колкото повече крем сложите в тези еклери, толкова по-вкусни ще се получат"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • ванилия - 12 капки
  • вода - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • сол - щипка
  • олио - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в касерола олиото, водата и солта. Свалете от котлона и сипете брашното.

Разбъркайте с дървена лъжица. Чукнете яйцата една след друго, бъркайте след всяко.

Сипете в пош с накрайник готовото парено тесто и шприцовайте директно в тава върху хартия за печене.

Печете домашните еклери на 180 градуса до готовност. Оставете да изстинат.

Бързите и лесни еклери може да напълните с крем по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: