Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Лионска наденица на скара

Лионска наденица на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Лионска наденица на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Перфектното мезе за бира - докато включиш скарата и .... готово!"

Необходими Продукти

  • колбас - лионска наденица 600 гр.
  • царевица - от консерва 150 гр.
  • кисели краставички - 150 тр.
  • картофи - 200 гр.
  • масло - 30 гр.
  • олио - 10 гр.
  • целина - 100 гр.
  • хрян - паста 100 гр.
  • прясно мляко - 150 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.

Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.

С готовото пюре се гарнира наденицата.

Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: